Kunst-biltur i Bjarne Rundfloens spor

27sep12:0015:30Kunst-biltur i Bjarne Rundfloens spor

Event Details

Søndag 27. september blir det, som en egen aktivitet under Skjæråsendagene, arrangert en rundtur i Søre Trysil med tittelen: «Kunst-biltur i Bjarne Rundfloens spor».

  • Kl 12: Presentasjon av glassmaleriet i Plassen kirke med musikalsk innslag.
  • Deretter ser vi på scenedekorasjonen i Søre Trysil samfunnshus hvor Trysil Montessoriskole har utstilling av sitt kunstprosjekt inspirert av kunstneren.
  • Så går turen til Skjærberget grendehus for å se på veggdekorasjoner.
  • Vi drar til Oddheim på Lutnes hvor det blir muligheter for å kjøpe kaffe/te/saft og vafler og se på veggdekorasjon i salen.
  • 14: Per Anders Rundfloen holder foredrag: «Min far, maleren». Kulturskoleelevene Samuel Lutnæs og Erik Fjelltveit Nyhuus spiller piano. Lærer ved kulturskolen Karin Førisdal deltar også.

Billetter for å være med på rundturen: kr 100,- som bestilles på nettet på ebillett.no, via appen eBillett eller på servicetorget i rådhuset. Av hensyn til corona og smitteregler er det kun 50 billetter. Billettsalg starter ca 1. september.

Dette arrangementet er et samarbeid mellom Trysil kommune, Søre Trysil grendeutvalg, Søre Trysil samfunnshus, Søre Trysil menighetsråd, Trysil Montessoriskole, Skjærberget Ungdomslag og Ungdomslaget Samhold.

more

Tid

(Søndag) 12:00 - 15:30

Location

Plassen kirke

Galåsvegen 1637