Oppkjørte skiløyper i Søre

Nå er det snart vinterferie med forhåpentligvis mange fine skiturer! Åsene-Søre Trysil IL er ansvarlig for å få kjørt opp skiløyper i Søre. Løypekjørerne gjør en formidabel innsats for å kunne tilby fine løypeforhold for besøkende og fastboende. De melder om følgende oppkjørte skiløyper.

I Landsjøåsen kjøres samtlige sløyfer på 1km, 2km, 3km og 16km jevnlig opp gjennom sesongen. Start er oppe ved lokalet Åsvang der det er parkeringsplasser. Ved skianlegget ved Åsvang er det også en gapahuk hvor du kan fyre opp bål og ta deg en matbit. Det er også en fin bakke hvor du kan stå på ski eller ake.

Skjærberget er det kjørt opp skiløype fra Lakstjernmya (langsmed Skjærbergsvegen) til Trollstjern, ca 3 km. Ved Trollstjern er det gapahuk med mulighet for å grille. Parkeringsmulighet og informasjonstavle ved Lakstjernmyra.

På Lutnes er det dessverre for lite snø til å kunne kjøre opp løyper.

Søre Trysil grendeutvalg håper at så mange som mulig kommer seg ut og bruker skiløypene våre i herlig skogsterreng. Det er også veldig hyggelig å kunne kose seg med litt grillmat og knask på turen ved en  gapahukene våre. Når du er ute i naturen og benytter deg av våre tilbud, ber vi deg om å vise hensyn og ta med deg søppelet hjem. Det vises for øvrig til Friluftsloven.

God tur og ha en fin vinterferie!